Proiecte de referință

Principalii beneficiari ai produselor și serviciilor comercializate de noi, sunt primăriile din județ, instituțiile de învățământ, persoanele fizice care își edifică, modernizează locuințele și persoanele juridice din domeniul construcțiilor care solicită agregate, beton, pavaje, lucrări de construcții de orice tip.

Două proiecte pe care dorim sa le menționăm în activitatea noastră, sunt construcția de  locuințe  efectuată pe parcursul anilor 2012-2013, în regim duplex (4 duplexuri – 8 locuințe). La acest proiect, putem aprecia rapiditatea cu care au fost construite și tranzacționate cele 4 duplexuri,  proiectul fiind unul de impact și unic în Bistrița.

Al doilea proiect este cel al implicării CMP  în construcția și modernizarea Liceului Creștin Logos Bistrița, în care s-a evidențiat prin seriozitate, promptitudine și calitatea lucrărilor/efectuate.

Alte proiecte de referință au avut ca obiect: amenajare drumuri și căi de acces, lucrări pentru alimentarea cu apă potabilă, construcție sau reabilitare sedii primării, amenajare spațiu verde pentru școli, construcții săli de sport, teren de fotbal,  amenajare rigole, curățare pășune și mușuroaie, amenajare spații interioare, construcții hale industriale, construcție dig + reprofilare șanț, decolmatare pâraie necadastrate și întreținere străzi comunale prin pietruire etc.

Pentru a putea răspunde paletei diversificate de solicitări venite din partea clienților,  din 2011, până în prezent, CMP a încheiat parteneriate cu organizații specializate în domeniu.

Putem afirma cu tărie faptul că  niciun client care a înaintat o cerere de ofertă către CMP, nu a primit un refuz pentru solicitarea de produse și servicii în domeniul construcțiilor, CMP pe lângă executarea de lucrări, împreună cu partenerii, a oferit și consultanță, sprijin, îndrumare. De aceea, unii parteneri au rămas fideli lui CMP încă din 2011.

Putem aminti: Matcon, Campeador, Exodus Dej, CML, Sinai Com Impex, Lucicor, Bet Staf, Transilvania Broker de Asigurare, Open Trans Beton, CMP Vizual, PBC Romb Invest, Ben House, Maide Multiserv, Tomoroga Construct, Euroser Trans, Primăria Beclean, Liceul Tehnologic Agricol Beclean,  Primăria Spermezeu, Primăria Căianu Mic.

Vrei să realizezi un proiect cu noi?