Misiune CMP

Vom aduce un plus de valoare pe piața construcțiilor doar prin:

  • Adaptarea ofertei la  cererea clienților pentru a avea ca rezultat satisfacerea cerințelor clienților;
  • Dezvoltarea unui personal profesionist, dedicat, competitiv, motivat si a unui mediu relațional performant, orientat către rezultat.

Vom întreprinde activități pe piață, la nivel local și național (în județele limitrofe), în domeniul construcțiilor de case private, construcțiilor industriale, construcțiilor și modernizărilor de școli, sedii primării, etc, construcțiilor de drumuri, podețe, terenuri de sport și în domeniul prestărilor de servicii cu utilaje, vânzărilor agregatelor de balastieră, betonului, pavajului etc.

  • înfrumusețarea sectorului construcțiilor investind în relația cu clienții, cu partenerii, cu resursa umană respect, promptitudine, calitate, preț competitiv în așa fel încât, să fim percepuți ca un etalon al performanței prin: promptitudine, creativitate, inițiativă, dinamism, muncă în echipă, abilitatea de a anticipa și de a reacționa cu eficiență în fața schimbărilor, protejarea mediului care este o măsură esențială pentru calitatea vieții noastre și a generațiilor viitoare. Suntem conștienți că, dacă în relațiile noastre vom da dovadă de cele menționate mai sus și dacă ne vom menține reputația de buni profesioniști și oameni integri, vom putea „creiona” o organizație de excepție care să activeze pe piața construcțiilor cu produse și servicii de excepție.

Atât conducerea firmei cât și salariații sunt implicați să obțină performanță. Criteriile după care ne-am ales  echipa au fost: Potențialul, dorința de dezvoltare personală și profesională, competențele în domeniu.

Suntem conștienți de faptul că, dacă vom acorda atenția cuvenită nevoilor colegilor, partenerilor, clienților, vom putea îmbunătăți relațiile sociale, atmosfera de la locul de muncă și ne vom putea bucura împreună de realizări.