Scurt istoric

 „Privind în urmă la cariera mea, nu simt că aş fi lucrat vreo zi în toată viaţa mea. Dacă iubeşti cu adevărat ceea ce lucrezi, totul pare o distracţie!

Dr. Paul Hersey

Dincolo de a fi o alegere pentru asigurarea unei surse de venit, antreprenoriatul înseamnă voință, stare de spirit, curaj, sacrificiu și renunțare. În contextul unui mediu economic instabil, fragil, alegerea carierei de antreprenor pare un drum dificil, complex și complicat, de aceea mulți aleg să nu îl urmeze.

Când alegi să pășești pe un astfel de drum, este necesar să fii mereu conștient de schimbările care pot interveni și să fii pregătit să le implementezi.

Spiritul de antreprenor l-am dobândit încă din copilărie. Mica afacere a părinților mei, un laborator de fotografie mi-a stârnit curiozitatea, interesul şi mi-a facilitat implicarea. Am crescut într-un mediu în care se vorbea despre „business, profit-pierdere, management”, chiar dacă termenii folosiți în anii 1978-1989 erau alții, sensul era același. Am căutat ceea ce mi s-ar potrivi mai bine, deoarece am dorit să fac din muncă o pasiune.

Dr. Paul Hersey spunea că: „Privind în urmă la cariera mea, nu simt că aş fi lucrat vreo zi în toată viaţa mea. Dacă iubeşti cu adevărat ceea ce lucrezi, totul pare o distracţie!” Înarmat cu simţul realităţii şi cu capacitatea de a face faţă urcuşurilor şi coborâşurilor, am ales domeniul de activitate animat de curiozitatea de a descoperi lucruri noi în domeniu, de a mă orienta pe o piață nesaturată care să acopere o nevoie de bază, animat de dorința de a aduce un plus de valoare pe piața construcțiilor.

Povestea CMP a început în anul 2006, timid sub denumirea de S. CAMPEADOR SRL. În 2011 a fost fondată o nouă organizație care a continuat activitatea S. CAMPEADOR SRL care a fost tranzacționată partenerilor.

În 2016, denumirea organizației s-a modificat în S. CMP BUILDING SRL, această reconsiderare a denumirii a fost determinată de dorința de a transmite un mesaj clar clienților și colaboratorilor noștri despre ceea ce ne dorim să întreprindem, despre ceea ce facem conform obiectului nostru de activitate.

Astăzi, S. CMP BUILDING SRL, este reprezentată de o divizie de business, care oferă produse și servicii pe piața construcțiilor. Dezvoltăm clădiri rezidențiale, nerezidențiale, săli de sport, terenuri de fotbal, amenajăm și modernizăm clădiri și drumuri, prestăm servicii cu utilaje, oferim produse ca: agregate de balastieră, beton, pavaje bazându-ne în principal pe nevoile identificate de client, contribuind totodată la îmbunătăţirea calității vieţii.

S. CMP BUILDING SRL practică o politică de deschidere spre piață, cu prețuri atractive pentru clienți și produse de calitate.